Drax Drax Systrain / Statie pentru antrenament si testare cu asistenta Smart

Cod Produs: ST100 Ai nevoie de ajutor? 0787530256 / 0787530231
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Bazele SysTrain® Kinetics se bazează pe detectarea mișcării inovatoare și fără contact printr-o cameră 3D. Vă permite să implementați diferite teste științifice, de exemplu un test de sărituri sau analiza capacităților de reacție și echilibru. În plus, puteți măsura dimensiunea segmentelor corpului și unghiurile articulare. Sistemul a fost dezvoltat pentru antrenori personali, precum și terapeuți dar si in  centre de fitness mari.

Test de echilibru
Testul de echilibru vă măsoară abilitățile de echilibru. Testul acceptă utilizarea de echipamente diferite, cum ar fi BOSU Balance-Trainer sau Posturomed. Abordarea noastră inovatoare detectează orice mișcare a sistemului musculo-scheletice în timp ce se efectuează testul, chiar înregistrează și evaluează cea mai mică mișcare  a brațului.
Teste și analize - implementare rapidă și rezultate profesionale
SysTrain® Kinetics este capabil să implementeze teste și analize extinse într-un timp scurt și cu rezultate fiabile. Instalarea sistemului durează câteva minute - măsurătorile mobile nu mai sunt astfel o problemă. Diverse oportunități de „adăugare” duc la o rentabilitate rapidă a investițiilor (ROI) și vă sprijină cu provocări tehnice și economice.

Analiza segmentelor corporale și a posturii
Evaluarea segmentelor corpului vă permite să măsurați lungimea părților corpului în câteva momente. Informațiile despre aceste aspecte sunt deosebit de importante pentru sesiunile de antrenament cu tineri sau copii, precum și în timpul terapiei, de exemplu pentru a diagnostica o diferență de lungime a picioarelor.

 

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri: 08.00-17.00

0787530256 0787530231 office@efitsolution.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!